arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

19e Bossche Mamma Congres

14-15 juni 2022

Ruwenberg Sint Michielsgestel.

Geachte collegae,

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan het 19e Bossche Mamma Congres 2022, dat dit jaar wederom voor u georganiseerd wordt in Huize “De Ruwenberg” te Sint-Michielsgestel op dinsdag 14 en woensdag 15 juni 2022.

Het programma van het 19e Bossche Borstkanker Congres omvat ook dit jaar weer 8 plenaire sessies, een abstractsessie voor jonge onderzoekers en natuurlijk de “fire place lecture”. Belangrijke thema’s die voor het voetlicht zullen komen zijn: beeldvorming, DCIS, neoadjuvante therapie en chirurgie, oncoplastische chirurgie, radiotherapeutische topics, de jonge patiente, en topics in systemische behandeling, waaronder duur hormonale therapie en antibody drug conjugates.

Gerenommeerde sprekers uit heel Nederland en daarbuiten, waaronder Andrea Barrio (MSKCC New York), Deidre Cronin-Fenton (University Hospital Aarhus), Alessandra Gennari (University Hospital Novara) en Giuseppe Curigliano (EIO Milaan) zullen voordrachten houden over genoemde thema’s.

Wij hopen met deze aankondiging uw multidisciplinaire interesse te hebben gewekt en zouden u graag op 14 en 15 juni 2022 weer willen begroeten op het 19e Bossche Borstkanker Congres. De “asperges en aardbeien” zullen ook dit jaar tijdens de lunch op woensdag niet ontbreken!

Met vriendelijke groet,

namens de congrescommissie,
Koop Bosscha