arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Algemeen

Graag willen wij u op de hoogte brengen over de ontwikkelingen rondom het COVID-19/ Coronavirus en het 18e Bossche Mamma Congres 2020. Hoewel de autoriteiten ons tot op heden niet verplicht hebben het congres te annuleren maken we ons uiteraard zorgen over de situatie in Nederland.

Het risico van het samenbrengen van een grote groep zorgprofessionals is nu niet goed te overzien en zou de continuïteit van de zorg in het geding kunnen brengen. Daarnaast heeft een aantal ziekenhuizen en instanties medewerkers reeds opgedragen om niet deel te nemen aan (inter)nationale (na)scholingen wat zal leiden tot een flinke afname in deelnemers en sprekers. Ook zullen er zeker collega’s zijn die de komende maanden wegblijven bij congressen en bijeenkomsten in de nasleep van de Corona Pandemie.

Onze prioriteit is om de veiligheid van alle sprekers, deelnemers en andere betrokkenen te waarborgen. Wij volgen hierbij de richtlijnen van de verschillende instanties en ook het daarop gebaseerde beleid van de ziekenhuizen.

Graag nodigen wij u uit voor het 18e Bossche Mamma Congres op 15 en 16 juni 2021 in De Ruwenberg Hotel.

Voor nu wensen wij jullie alle gezondheid toe.