arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Inschrijven

Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan alweer de 20e editie van het Bossche Mamma Congres. Op deze pagina treft u meer informatie over de inschrijfmogelijkheden en tarieven.

Congresdiner

Dinsdag 14 juni start om 19.00 uur het congresdiner met de Fire Place Lecture.De eigen bijdrage hiervoor bedraagt EUR 60 per persoon. U kunt bij uw inschrijving kenbaar maken of u hieraan wilt deelnemen.

Hotelaccommodatie

In De Ruwenberg zijn hotelkamers gereserveerd voor deelnemers aan het Bossche Mamma Congres. Indien u wenst te overnachten kunt u dit bij uw inschrijving aangeven. De persoon die een tweepersoonskamer reserveert moet bij reservering het volledige bedrag voldoen. Een overnachting van 14 en 15 juni 2022 inclusief ontbijt en toeristenbelasting kost:

1-persoonskamer EUR 135
2-persoonskamer EUR 165

Annulering

Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering vóór 15 mei 2022 vindt restitutie plaats onder aftrek van € 35 administratiekosten. Na deze datum is uw inschrijving bindend en zijn de kosten volledig verschuldigd. Overdracht van uw registratie naar een collega is dan nog wel een mogelijkheid. Neemt u hiervoor contact op met het congressecretariaat.

Betaling

Uitsluitend doormiddel van een (online) iDEAL betaling.