Dinsdag 12 en woensdag 13 juni 2018
16e Bossche Mamma Congres
De Ruwenberg, Sint-Michielsgestel

Geachte collegae,


Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan het 16de Bossche Borstkanker Congres, dat dit jaar wederom voor u georganiseerd wordt in Huize "De Ruwenberg” te Sint-Michielsgestel op dinsdag 12 en woensdag 13 juni 2018.

Het programma van het 16e Bossche Borstkanker Congres omvat ook dit jaar weer 8 plenaire sessies, een abstractsessie voor jonge onderzoekers en natuurlijk de "fire place lecture”. Belangrijke thema’s die voor het voetlicht zullen komen zijn: borstkanker bij de oudere patient, laatste inzichten op het gebied van de behandeling van DCIS, chirurgische hot topics, hoe verder na een complete pathologische respons na, neo-adjuvante chemotherapie, radiotherapeutische hot topics, Her2-ziekte, nieuwe ontwikkelingen in de reconstructieve borstchirurgie en laatste ontwikkelingen op het gebied van hormonale en ‘targeted’ therapie.

Gerenommeerde sprekers uit heel Nederland en daarbuiten, waaronder oa Henry Kuerer (MD Anderson, Houston) Jörg Heil (Heidelberg), Steven johnston (London) en Philip Poortmans (Curie, Parijs) zullen voordrachten houden over genoemde thema’s. De ‘lichtprofessor’ Clemens Löwik (ErasmusMC) zal tijdens de Fire Place lecture een voordracht houden over alle mogelijkheden op het gebied van imaging en toekomstige behandelingsmethodieken van kanker.

Wij hopen met deze aankondiging uw multidisciplinaire interesse te hebben gewekt en zouden u graag op 12 en 13 juni 2018 willen begroeten op het 16e Bossche Mamma Congres.

De "asperges en aardbeien” zullen ook dit jaar tijdens de lunch op woensdag niet ontbreken!

Met vriendelijke groet,

namens de congrescommissie,

Koop Bosscha

Locatie

De Ruwenberg
Ruwenbergstraat 7
Sint-Michielsgestel
Twitter