Dinsdag 13 en woensdag 14 juni 2017
15e Bossche Mamma Congres
De Ruwenberg, Sint-Michielsgestel

Geachte collegae,


Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan het 15de Bossche Borstkanker Congres, dat dit jaar wederom voor u georganiseerd wordt in Huize "De Ruwenberg” te Sint-Michielsgestel op dinsdag 13 en woensdag 14 juni 2017.

Het programma van het 15de Bossche Borstkanker Congres omvat ook dit jaar weer 8 plenaire sessies, een abstractsessie voor jonge onderzoekers en natuurlijk de "fire place lecture”.

Belangrijke thema’s die voor het voetlicht zullen komen zijn: screening & genetica, laatste inzichten op het gebied van de diagnostiek van borst en oksel, chirurgische hot topics, neo-adjuvante chemotherapie, Her+-ziekte, de waarde van borstkankervaccins en ontwikkelingen op het gebied van hormonale en ‘targeted’ therapie. 

Gerenommeerde sprekers uit heel Nederland en daarbuiten, waaronder Elisabeth Mittendorf (MD Anderson) , Luca Gianni (San Raffaele, Milaan) en Fabrice Andre (Roussy, Paris) zullen voordrachten houden over de genoemde thema’s. Ook Laura van ‘t Veer, tegenwoordig werkzaam in San Francisco, zal dit jaar in St Michielsgestel van de partij zijn.

Wij hopen met deze aankondiging uw multidisciplinaire interesse te hebben gewekt en zouden u graag op 13 en 14 juni willen begroeten op het 15de Bossche Mamma Congres.

De "asperges en aardbeien” zullen ook dit jaar tijdens de lunch op woensdag niet ontbreken!

Met vriendelijke groet,
namens de congrescommissie,


Maud Bessems en Koop Bosscha


Locatie

De Ruwenberg
Ruwenbergstraat 7
Sint-Michielsgestel
Twitter