arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Platform

Het 18e Bossche Mamma Congres vindt volledig digitaal plaats voor toeschouwers. De opname met de sprekers vinden plaats in de Ruwenberg te Sint Michielsgestel. Voordat u aan het congresdeelneemt, is het een goed idee om ervoor te zorgen dat u ten volle kunt genieten van de ervaring! We geven u graag een paar tips en antwoorden op veelgestelde vragen.

Voorbereiding & inloggen

Daags voorafgaand aan het congres ontvangt u van het congres secretariaat een e-mail met uw persoonlijke inloggegevens en link. Voor de totaal beleving adviseren wij u uw profiel te updaten, zo kunnen andere deelnemers uw gemakkelijk vinden!

 1. Heeft u reeds geregistreerd? Check in!
 2. Log in met uw persoonlijke inloggegevens (zie mail)
 3. Neem uw naambadge in ‘ontvangst’ en ga verder
 4. Update uw profiel, via het menu rechtsbovenin
 5. Vul uw gegevens in

Tips

 • Browser
  Voor de beste ervaring adviseren wij om Google Chrome als browser te gebruiken. Log NIET in vanuit een streng beveiligd netwerk zoals bijv. een ziekenhuis.
 • Scherm
  Gebruik een laptop en ga lekker achterover zitten met een lekker kopje thee/koffie. Of ga achter je bureau zitten als je dat liever wilt! Gebruik je smartphone of tablet niet.
 • Connectie
  Een vaste kabelverbinding geeft altijd de beste kwaliteit, maar er kan ook gebruik worden gemaakt van een snelle en stabiele wifi-verbinding.

Programma

Om het programma te bekijken, volgt u de volgende stappen:

 1. Klik op het programma
 2. Klik op het programma onderdeel dat u wilt volgen
 3. Klik op sessie betreden
 4. Meer achtergrond informatie over de sprekers vindt u onder het menu item ‘sprekers’

Interactiviteit tijdens een sessie

Tijdens een sessie interactief mee discussiëren? Dat kan!

 1. Betreed de sessie
 2. Stel een vraag aan de spreker via de chat
 3. Gedurende de sessie ziet u de sprekers, moderatoren en presentatie in beeld.

Netwerken

Netwerken met collegea’s/sponsoren? Daarvoor zijn binnen het platform diverse mogelijkheden.

 1. de algemene chat in de lobby
  in de algemene chat op de homepage kunnen algemene opmerkingen geplaats worden. En tevens kunnen er (algemene) vragen gesteld worden aan de organisatie. Ervaart u problemen gedurende uw deelname; plaats ze dan op de algemene chat of direct via de helpdesk, we proberen e.a. dan direct met u op te pakken.
 2. één op één chat met andere deelnemer(s)
  Via het chat menu bovenin de pagina kunt u één op één chat met andere deelnemers/sponsoren. Hier kunt u op naam zoeken in de lijst actieve deelnemers. Heeft u de persoon gevonden die u wilt spreken; dan kunt u hij/zij een berichtje sturen; chatten en een video gesprek op starten waarbij u 1 op 1 een gesprek hebt. Evt. kunt u meerdere deelnemers aan dit gesprek (met beeld) toevoegen.
 3. Netwerkcarrousel 
  De Netwerkcarrousel is toegankelijk via de homepage. Zodra u hier op klikt kunt wordt u ad random gekoppeld aan een andere deelnemer die ook in de Caroussel zit. U kunt 3 minuten met elkaar in gesprek. Daarna wordt u gekoppeld aan een andere deelnemer

Posters

Tijdens het gehele congres is het mogelijk om de poster inzendingen te bekijken en direct contact op te nemen met de auteur(s). Via het menu posters vindt u het abstract, een PDF van de poster en eventueel aangevuld met een audiobericht, ingesproken door de auteur.

Sponsors

Zonder de bijdrage van sponsoren was het Bossche Mamma Congres niet mogelijk! Neem dan ook eens een kijkje op de sponsorpagina’s. Hier vindt u meer achtergrond informatie over de verschillende firma’s, diverse downloadbare content en tevens is het mogelijk om direct contact op te nemen met medewerker van de firma.